Аксесоари

За още по-вдъхновяващо преживяване.

Аксесоари и принадлежности

Допълнителните принадлежности от Promethean са създадени, за да увеличат максимално потенциала на всеки урок. Възможностите за добавяне на аксесоари се простират от интелигентни компютърни модули, до гъвкави опции за монтаж, и още по-мощен звук.

Chromebox

Безпроблемен и сертифициран достъп до хиляди приложения от Google Play Store.

Chromebox е идеалното решение за разширяване на съществуваща екосистема на Chrome OS, осигуряващ сертифициран и безпроблемен достъп до предпочитани приложения от Google Play Store. Преглеждайте и стартирайте изтеглените приложения директно от Унифицираното меню на ActivPanel, на един клик разстояние, без нужда от превключване на източници.

Технически Спецификации

как да поръчам

Мобилни стойки и видове монтаж

Чрез различните видове стойки и възможности за стенен монтаж, вие можете да създадете идеалната класна стая въз основа нуждите на вашето учебно заведение.


Проектирана за всички модели на ActivPanel под 86 ”, мобилната стойка с регулируема височина прави мобилността на класната стая гладка и без усилия. Използвайки революционна технология за пружинно напрежение, мобилната стойка с регулируема височина осигурява сигурна и лесна настройка на високо и ниско ниво само с едно леко докосване.

Технически Спецификации

Мобилната стойка с фиксирана височина позволява ActivPanel лесно да се придвижва в цялата класна стая или училище. Тя е съвместима с всички размери на интерактивните дисплеи ActivPanel.

Технически Спецификации

Съвместим с всички интерактивни дисплеи ActivPanel, удобната за потребителя височина може бързо и безопасно да се регулира по всяко време. Допълнителната опора за пода елиминира необходимостта от скъпи армировки на стени.

Технически Спецификации

Включен в покупката на всеки интерактивен дисплей и съвместим с всички размери на ActivPanel.

Технически Спецификации

Компютърни модули

Разкрийте възможностите на интерактивните дисплеи с интелигентно проектираните компютърни модули. Promethean предлага компютърни опции за Chrome OS, Android ™ и Windows®, така че училищата да избират операционната система, която работи най-добре за тяхната ИТ среда.

ActivConnect™ OPS-G

ActivConnect OPS-G е Android™ модул, който създава завладяващо, подобно на таблет преживяване на ActivPanel. Предлага се с предварително инсталирани различни учебни пособия, включително приложението Promethean Whiteboard, Annotate, Spinner и Timer.

Технически Спецификации

OPS-M

OPS-M е модул на Windows® за училища, използващи екосистемата на Microsoft® и създава многофункционално преживяване на Windows в голям размер – върху ActivPanel.

Технически Спецификации

ActivSoundBar

ActivSoundBar е идеалното допълнение към всеки интерактивен дисплей на Promethean, осигуряващ кристално чист и завладяващ звук в класната стая.

Технически Спецификации

как да поръчам

Всяка новост директно във вашата входяща кутия

Добавете мейл адреса си и се абонирайте, за да бъдете информирани.